Nyt mennyt pari päivää kun en ole ehtinyt/ jaksanut kirjoittaa blogipäivyriä. On ollut koulussa paljon kokeita, joka päivä ollut jokin koe/testi..

Mieheni  kanssa menee paremmin, ollaan kateltu leffoi loppuilloista ja oltu vaa lähekkäin. Miehelleni kyllä tuli hiivasienitulehus kyrpää.. Oisko pannu sen huoran kanssa sitte kuitenkin, sillä mulla ei itellä kyl mitn sellasii oireitakaan ole ollut eikä ollut silläkään mitn oireita ennen kun yönsä jälkeen minkä vietti sen muijan luona.. Nyt ei olla sitten pantu pariin päivään, mikä taas harmittaa mua sen takia, että hedelmällisimmät päivät alkaa näinä päivinä-.- 

mojito-normal.jpg

Tänään todennäköisesti juuaan kavereiden kanssa, ja rentoudutaan. Toivon vain, että tällä kertaa mieheni osaa vahtia ettei musiikki soi liian kovallaan. Meille yksi varoitus on sen vuoksi tullut kun tupareilla oli enemmän melua.

Kiva mieheni puhelimeen ei saa enään yhteyttä enkä tiedä onko se nyt tulossakaan 16 aikoihin kotiin vai onko tää jokin tempaus taas, kun oli viimeksi ainakin viinapulloja just ostanut siellä paikkakunnal missä kaverinsa ja työpaikkansa on. Olis kiva tietää et tarviiko jynssätä kämppä puhtaaksi, et onko niit vieraita meille tänää tulossa. Ärsyttävää! Noh täytyy nyt varmuudenvuoksi siivoilla ja odotella siihen 16 asti näkyykö ukkoo ja sen kamuja :/

Ukko kotona, hyvä meno. Kavereita ja vähä juomii :) Pakko saada ajatukset muualle kun miehellä maanantaina käräjät vuoden vanhoista rattojuopumuksista ja yhets baaritappelusta. Huomenna voi olla oloja mut empä olekkaan piiiitkään aikaa juonu mitään.

Ilta päätyi katastrofiin, minä oksentelin ja mieheni tappeli kahden kaverin kanssa nyrkein.. Loppuillasta myös mieheni haastoi riitaa minunkin kanssa. Kun suuttui kun menin tappeluun välii -.- Että silleen, ei tee mieli juua pitkää aikaa taas ku aina sattuu ja tapahtuu..