images-normal.jpg

Tänään on ollut haikea päivä, olen ollut yksin kotona lähes koko päivän. Mieheni on ollut ajelemassa kaverinsa kanssa skootterilla. Itse lenkkeillyt meidän Nelli-koiran kanssa 2 pitkää lenkkiä ajan kuluksi.

Nelli on n.6kk ikäinen sekarotuinen koira, en muista oliko sen isä vai äiti suomanpystykorva ja toinen puolisko sitten sekarotuinen. Meillä myös sen kaverina pikkunen mopsi-rotuinen koira. Se on jo yli 2v vanha.

Aikaisemmin tänään

Mieheni kanssa ollaan nyt monta päivää käyty läpi saako hän tavata yhtä naispuolista kaveriaan, jonka luona on ollut yötä ja tavannut mun seläntakana salaa. Jatkuvasti myös fb:ssä juttelevat, vaikka mieheni lupasi olla enään pitämättä häneen yhteyttä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tänäänkin valehteli ettei ollut menossa tapaamaan naista, vaikka nainen ennen mieheni lähtöä juuri soitti ja kyseli mieheni aikataulua milloin on samalla paikkakunnalla kavereittesa kanssa ajamassa skootterilla. Jossei se nainen olisi soittanut en olisi saanut tietää asiasta ollenkaan.

Eilen sovittiin, että katotaan mitä tästä suhteesta nyt enään tulee. Kun en tiedä pystynkö hyväksymään enään heidän ystävyyttään. Lupasin meidän Millan vuoksi joulun yli sulatella asiaa ettei menisi tytön joulukin pilalle.

Mieheni kävi kotona katsomassa yhden elokuvan netistä, söi ja pantiin. Lähti sitten uudelleen toiselle paikkakunnalle, vaihtamaan skootteriin jtn putkea.. Itse olisin halunnut mieheni edes nähdä ennen nukkumaan menoa, ei soittaessani sille osannut sanoa ehtiikö enne 00:00 kotiin. Minulla kun on huomenna aikanen herätys kun on mentävä taas kouluun.

Opiskelen merkonomiksi kauppakoulussa ensimmäistä vuotta, aloitin jo kaksi vuotta sitten, mutta oli pakko keskeyttää tullessani raskaaksi pahoinvointien ja väsymyksen vuoksi.

Hyvää yötä teille kuitenkin lukijat, huomenna kerron lisää. Julkaisen myös sivuna itsestäni ja lapsestani julkaisut :)